Saltenposten A/S

Saltenposten

Nå skal disse menneskene inspirere deg til å bo bedre

GLEDER SEG. Bakerste rad fra venstre: Ann Sissel Fjellseth fra Fargerike Fauske, Anita Jensen i Fauske Næringsforum og Ronny Engan fra Rørlegger'n. Fremste rad fra venstre: Nils-Ole Steinbakk i Fauske Næringsforum, Mariell Brochs fra Nico Farvehandel og Bård Lyng Olsen fra Fauske Rør. Representantene fra Multiservice, Byggmakker, Elektrosenteret og Bygger'n kunne ikke være med på bildet. Foto: Victoria Finstad

Til sammen ni håndverksbedrifter går sammen om å lage noe ekstra for kundene.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2018 kl 10:24

FAUSKE: Det er oppussingstid og nye trender gjør sitt inntog i bolig- og interiørmarkedet. Det tar Fauske Næringsforum og næringslivet på Fauske tak i. Nå arrangerer de Bo bedre for kundene.

Det gjør de med utvidede åpningstider, tilbud, foredrag og stander.

- Vi vil ha håndverksgruppa på Fauske mer fram. Det er viktig å vise hva vi har av tilbud her, sier Anita Jensen, prosjektleder i Fauske Næringsforum.

- Vi har veldig dyktige fagfolk og meget høy kompetanse på næringa. Det er upåklagelig service og stort fokus på lærlinger, som er med på å skape arbeidsplasser, legger daglig leder Nils-Ole Steinbakk til.

Løfter fram

Idéen til Bo bedre kom fra Fauske Næringsforum, som har gjort mangt og meget for handelsstanden i Fauske. Nå vil de også gjøre noe ekstra for de som driver yrkesfag.

- Vi følte at vi ikke har gjort nok for den næringa, som er ufattelig viktig for Fauske. Godt omdømme av næringa gir godt omdømme for den enkelte, sier Steinbakk.

- Det er viktig med samarbeid og det er artig å gjøre ting sammen. Mange føler kanskje at de står alene, legger Jensen til.

Oppdatere kunder

Torsdag den 13. september skal de ulike bedriftene ta imot nysgjerrige kunder for å gi dem inspirasjon.

- Vi vil oppdatere kundene på hva som finnes. At det å bo bedre kanskje ikke er så dyrt som man tror, forklarer Bård Lyng Olsen i Fauske Rør.

Bedriftene vil åpne butikkene sine på kveldstid denne dagen, hvor de også har invitert egne leverandører til å komme og snakke med kundene.

LES OGSÅ: Anita løfter næringslivet: - Artig å være med og skape noe.

Totalt er det ni bedrifter som er med. Coop, Byggmakker, Bygger'n, Nico, Multiservice, Fargerike Fauske, Rørlegger'n og Fauske elektrosenter står til kundenes tjeneste helt fram til klokken 22 med gode tilbud og gode samtaler med kundene.

Støtt de lokale

Som Ann Sissel Fjellseth i Fargerike sier, så er de ikke i en impulsbransje. Idéen er at kundene skal få et innblikk i hva denne bransjen kan tilby på Fauske og inspirere til hva de kan gjøre i egne hjem.

- Vi er lett tilgjengelige her på Fauske. Jeg tror ikke at folk skjønner det tilbudet vi har og hvor enkelt det er, sier hun.

- Jeg er også veldig opptatt av at vi skal støtte lokalt. Det er viktig å profilere hva vi har å tilby. Det er viktig for kunden med den servicen og at man bruker hverandre. Samhold og samarbeid er viktig. Og så er det jo veldig artig med oppussing, legger Jensen til.

Lokal service

Alle nevner en eller annen episode hvor kunden har blitt ordentlig glad for den lokale servicen, enten de har trengt ny varmtvannsbeholder på julaften eller skiftet en kran.

- Bare det å skifte kjøkkenkranen blir de kjempeglade av, for da er det liksom endelig gjort, humrer Ronny Engan fra Rørlegger'n.

Nico kjører til og med lukket arrangement denne dagen, med foredrag. Her kreves det påmelding i forkant, men arrangementet er gratis. Her skal det dreie seg om tapeter, tepper og solskjerming. Interiørblogger Lene Høiseth kommer for å holde foredrag og det blir enkel servering.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...