Hva er innholdsmarkedsføring?
Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisen, skilt fra redaksjonelt innhold.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?
Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?
Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i Saltenposten har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.
Kommersielt innhold skal være tydelig merket med at dette er en annonse.

Tydelighet
For Saltenposten er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at Saltenposten kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

De skreddersyr regnskapet ditt
REKLAME

De skreddersyr regnskapet ditt

Publisert:

Én eller 100 ansatte? Kvinnene på FLEX sørger for at du får din personlig tilpassede løsning når det gjelder regnskap og rådgiving.

Annonse: Flex AS
Sammenlign rimelige alternativer til et sms lån
REKLAME

Sammenlign rimelige alternativer til et sms lån

Publisert: - Oppdatert: 05.06.2020 kl 10:31

Sms lån er finansiering som innvilges via en tekstmelding på telefonen. Det er en vanlig misoppfatning at slike lån tilbys i Norge, noe som ikke er tilfellet. Her vil du kunne lese mer om noen rimelige alternativer, pluss informasjon om hvorfor sms lån ikke er tillatt.

Annonse
Test beste bensinkort for rabatt på bensin
REKLAME

Test beste bensinkort for rabatt på bensin

Publisert: - Oppdatert: 05.06.2020 kl 10:26

Bensinkort er kort som gir rabatt på bensin og diesel, enten i form av cashback eller et fast prisavslag på literprisen.

Annonse
Hvordan refinansiering av gjeld kan gi billigere rente
REKLAME

Hvordan refinansiering av gjeld kan gi billigere rente

Publisert: - Oppdatert: 05.06.2020 kl 10:31

Refinansiering er noe man gjør for å spare penger i lengden. På markedet finnes det svært mange banker som tilbyr denne ordningen, tilpasset de med høy forbruksgjeld.

Annonse
Bruk lånekalkulator for å finne et rimelig finansieringstilbud
REKLAME

Bruk lånekalkulator for å finne et rimelig finansieringstilbud

Publisert: - Oppdatert: 05.06.2020 kl 10:31

Ved hjelp av en lånekalkulator blir det lettere å finne et rimelig finansieringstilbud. Kalkulatorene kan være til nytte når man skal regne ut kostnadene på ulike typer lån, slik som forbrukslån og andre typer usikret kreditt.

Annonse
-Lærlinger er en gjensidig ressurs
REKLAME

-Lærlinger er en gjensidig ressurs

Publisert: - Oppdatert: 04.04.2018 kl 13:27

Rørlegger Hanne Navjord (27) tok fagprøven for to år siden. I dag angrer hun ikke på at hun fikk solid yrkesopplæring hos Rørlegger’n Fauske. En bedrift som har minst to lærlinger i staben til enhver tid.

Annonse: Rørlegger’n Fauske

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...