Saltenposten A/S

Tilbake til nettavis

Ledig stilling

Avdelingsleder

Publisert: 27.06.2019 kl 12:47 - Sist endret: 27.06.2019 kl 12:50

Da vår avdelingsleder skal flytte søker Pizzabakeren Fauske avdelingsleder med et genuint kunde- og kvalitetsfokus, samt stor interesse for å jobbe på kjøkkenet.

Vi søker en person med engasjement og stå-på vilje og som elsker å få til resultater!

Du må være ren og ryddig, takle høyt tempo, være positiv og utadvendt, og ha gode norsk kunnskaper. Førerkort er nødvendig. Det er en fordel med matfaglig bakgrunn, men ikke et krav.

Som leder hos oss vil du ha drifts-, resultat- og personalansvar. Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb. Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen

Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende!

I tillegg får du selv boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, smaksrike ingredienser og ekte ost fra Tine. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør helst elske å lage mat.

Du må tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for at både ansatte og kunder skal trives rundt deg.

Vi lager fersk pizza 7 dager/kvelder i uken, så du må kunne jobbe både dag, kveld og helg. Noen vil også ha pizzaen hjemkjørt, så du må ha sertifikat for bil .

Du må også beherske norsk skriftlig og muntlig.

Hos oss får du:

Kule kollegaer

Ryddige arbeidsforhold

Og ikke minst sjansen til å møte de mange pizzaelskerne på Fauske!

Blir du glad i pizzahjertet ditt av å lese dette, gleder vi oss til å høre fra deg!

Tidligere jobberfaring som avdelingsleder eller tilsvarende, eller et sterkt ønske om å ta steget opp til en stilling med mer personell/lederansvar anbefales.

Referanser fra tidligere stillinger/eksisterende arbeidsgiver bør inngå i søknaden.

Lønn etter nærmere avtale. Fastlønn med tillegg av bonus!

Høres dette interessant ut, ta kontakt!

Full opplæring vil bli gitt. Søknad sendes på e-mail snarest, eller ring for mer info.

Krav til kompetanse

Personlige egenskaper

Stilling utlyst av: Pizzabakeren

Sjøgata 74
8200
Fauske
Tlf: 98006462
E-post: Rolf@tb-j.no

Pizzabakeren er landets største og hurtigst voksende takeaway
pizzakjede, med flere enn 170 pizzabakerier Norge rundt. Hver dag
bekrefter tusenvis av gutter og jenter i alle aldre, fra alle kriker og
kroker av landet vårt, at de bare ikke får nok av pizzaene våre. I 2018
serverte vi over 5,4 millioner pizzaer som smaker mer enn de koster. Alt
takket våre fantastiske pizzabakere, som putter kjærlighet og stolthet i hver eneste pizza de lager.

Virksomheten er basert på take-away-enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Arbeidssted:

Sjøgata 74
8200 Fauske

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Kontaktperson:

Rolf Berg-Jensen
Tlf: 98006462

Arbeidsområder:

Som leder hos oss vil du ha drifts-, resultat- og personalansvar. Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb. Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen

Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende!

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte redaksjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...