Ledig stilling

Biblioteksjef

Publisert: 04.12.2017 kl 12:26


Fauske kommune

Biblioteksjef

Fauske kommune har ledig 100% stillng som biblioteksjef med snarlig tiltredelse.

Arbeidsoppgaver:

Biblioteksjefen har blant annet ansvar for den faglige og administrative ledelsen av folkebiblioteket i Fauske kommune. Han/hun skal videreutvikle, styrke og markedsføre bibliotektjenesten i samsvar med nasjonale, regionale og lokale målsettinger. Stillingen kan bli tillagt flere arbeidsoppgaver. Biblioteksjefen inngår i bibliotekets vaktordning med kveldsarbeid hver 3. uke.

Vi søker etter en biblioteksjef som er:

  • engasjert og strategisk med gode kommunikasjonsevner og visjoner for morgendagens bibliotek
  • kunnskapsrik og som ønsker å utvikle biblioteket som en kultur- og kunnskapsarena
  • med godt humør og har evne til å skape samhold, motivasjon og samarbeid med andre aktører
  • en person med gode lederegenskaper
  • har erfaring med bruk av biblioteksystemet Mikromark

Kvalifikasjonskrav:

  • Bibliotekfaglig utdanning fra høgskole- eller universitetsnivå
  • Lederutdanning og/eller ledererfaring

For fullstendig utlysning: www.fauske.kommune.noStilling utlyst av: Fauske kommune

Postboks 93
8201
Fauske


Fauske kommune er regionsenter i Indre Salten med nær 10.000 innbyggere. Kommunesenteret ligger 6 mil fra Bodø, og er sentralt plassert ved jernbane og E6. Kommunen har et godt utbygd skole-, service-, og fritidstilbud. Viktige næringsveier er offentlig og privat tjenesteyting. Kommunen har spennende, vakker og variert natur med rike muligheter til inspirasjon og rekreasjon.

Fauske kommune er inne i en aktiv og spennende omstillingsprosess. Ny skolestruktur skal være på plass i 2016 og Fauske Eiendom KF etableres fom januar 2014. I tillegg er etablert helse- og omsorgsplan under implementering.

Fauske kommune utvikler en administrativ modell med organisering i tre samhandlings-områder – plan- og kommunaltekniske tjenester, helse og omsorg samt oppvekst og kultur.


Arbeidssted:

Fauske

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling


Kontaktperson:

Ketil Hugaas
Tlf: 75604055
Tittel: Enhetsleder

Arbeidsområder:

Fauske bibliotek består av hovedbiblioteket på Fauske samt filialer i Sulitjelma og Valnesfjord. Lokalene i hovedbiblioteket er lyse og trivelige og fordelt over to etasjer. Biblioteket har 3,7 stillinger fordelt på fem personer. Se mer på www.fauske-bibliotek.no
Fauske bibliotek er en del av Enhet Kultur og enhetslederen er biblioteksjefens nærmeste leder. Biblioteksjefen inngår i kulturenhetens ledergruppe og bidrar til det totale kulturtilbudet i kommunen.


« Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

« Vis alle ledige stillingerHvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte redaksjonen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse