Saltenposten A/S

Tilbake til nettavisen

Ledig stilling

Publisert: 22.10.2020 kl 09:41

Arbeidssted:

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Butikkmedarbeider


Ledig vikariat
Butikkmedarbeider

Vi søker butikkmedarbeider i 50% vikariat.

Den vi søker er utadvendt og positiv som har evne til å arbeide selvstendig og strukturert, og som har stor arbeidskapasitet og god samarbeidsvilje. I tillegg vil vi vektlegge personlige egenskaper som fleksibilitet, kreativitet, serviceinnstilling og humør.

Arbeidsstedet vil være i Fauske Handelspark.

Vikarstilling er i 50% fra 1. februar til 31. oktober 2021 og avlønnes etter HK/VIRKE sine tariffer.

Arbeidet er satt opp i turnusplan slik at man jobber noe tidlig og noe sent. Åpningstidene våre er mandag til fredag 10.00 – 19.00 og lørdag 10.00-16.00.

Søknad og CV sendes: post@saltensynssenter.no merket med «Vikar» eller til Salten Synssenter AS, Terminalveien 5, 8208 Fauske merket med ”Vikar”.

For mer informasjon ta kontakt med daglig leder Asbjørn Lorentzen.

Kontaktinfo:

Epost: asa@saltensynssenter.no

Besøksadresse: Salten Synssenter, Fauske Handelspark, 2. etasje, Terminalveien 5, 8208 Fauske.

Søknadsfrist: 1.desember 2020.

Stilling utlyst av: Salten Synssenter AS

Terminalveien 5
8208 Fauske
Tlf: 75 64 36 20
Hjemmeside
E-post: asa@saltensynssenter.no

Salten Synssenter AS er en veletablert optisk bedrift med hovedkontor i Fauske sentrum. Salten Synssenter er medlem av C-optikkjeden som i dag har over 100 medlemsbedrifter i Norge og samarbeider med svenske og danske kollegaer.

Kontaktperson:

Asbjørn Lorentzen
Tlf: 95207590
Tittel: Daglig leder

Arbeidsområder:

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...