Saltenposten A/S

Saltenposten

Venner fra Nederland vil søke etter Arjen

FORTSATT SAVNET. Arjen Kamphuis sin venninne Ancilla Van Der Leest er redd for at de aldri kommer til å finne igjen den savnede nederlenderen. Skjermdump Twitter

Venner av Arjen Kamphuis vurderer nå å starte privat søk, etter at han ble meldt savnet i august.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

SALTEN: Ifølge den nederlandske avisa De Telegraaf diskuterer venner og familie om de skal starte privat etterforskning etter Arjen Kamphuis. Han har vært meldt savnet siden 20. august. Da sjekket han ut av et hotell i Bodø.

Observasjoner og funn er blant annet gjort mellom Fauske og Rognan. Avisa Nordland omtalte saken først.

God tid

På Twitter skriver Kamphuis sin nederlandske venninne at de dessverre må innfinne seg med at han kanskje aldri blir funnet.

- Denne uken har vi snakket med politiet i Norge, som tok seg god tid til å svare på alle spørsmålene våre, skriver Ancilla Van Der Leest.

Flere spørsmål

Hun mener det er flere spørsmål knyttet til forsvinningen som ikke rimer.

- Deriblant funnet av kajakken ved Kvænflåget mellom Fauske og Rognan, samt mobilsignalene som har dukket opp i Rogaland.

Søket etter Arjen Kamphuis stoppet i september, men etterforskningen pågår fortsatt. Nå er det en måned siden siste spor.

Kamphuis reiste til Norge i august, og i slutten av måneden ble han meldt savnet.

LES OGSÅ: Mobilen har vært i bruk etter at han var på Rognan

LES OGSÅ: Har funnet padleåre som knyttes til Arjen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...