Saltenposten A/S

Saltenposten

Tom Erik Lund forlenger med Sprint

ETT ÅR TIL. Tom Erik Lund har forlenget med Fauske/Sprint og trener laget også i 2020, en sesong der klubben har gode muligheter til å endelig rykke opp. - Mye skal gjøres først, men vi har som mål å være i teten, sier Lund. Foto: Espen Johansen

(FAUSKE) Tom Erik Lund fortsetter som A-lagstrener i Fauske/Sprint. Klubben sikter høyt i 2020-sesongen.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2019 kl 13:21

På et frokostmøte med sponsorere og samarbeidspartnere onsdag kunne styreleder Ronny Borge fortelle at klubben er blitt enig med Tom Erik Lund om å forlenge kontrakten som hovedtrener for klubbens A-lag med ett år.

Gode tilbakemeldinger

- I år ble vi nummer to i serien. Sportslig er det i tråd med det vi hadde som mål, nemlig å være i toppen. Det klarte vi, tross en i perioder noe tynn spillerstall, sa han.

- Tom Erik gjør en god jobb. Spillerne gir i evaluering tilbakemelding på at trener og teamet rundt fungerer rundt. De som er litt i tenkeboksen foran neste sesong har gitt uttrykk for at det var viktig å få trener på plass og da gjerne nettopp Tom Erik, fortsatte han.

Opprykksmulighet

Borge mener det ikke var noen overraskelse at den nye klubben Rana FK, en sammenslåing av Mo IL og Stålkameratene, rykket opp.

- Sjelden har det lagt sånn an til at Sprint kan være i virkelig opprykkskamp som det nå gjør neste sesong. Mosjøen, Sandnessjøen og kanskje Grand vil nok ha et ord med i laget, men Sprint bør ha muligheten, sa han videre.

Lenge i tenkeboksen

Lund selv sier at han har vært i tenkeboksen og at det ikke var gitt at han fornyet kontrakten.

- Jeg har tenkt mye på det. Har hatt jobben i fire år nå, og ser at laget utvikler seg i riktig retning. Noen justeringer i troppen blirdet, men jeg har tro på at vi skal forbedre oss ytterligere, sier Lund.

Det er noen usikkerhetsmomenter når det kommer til spillertroppen.

- Jeg tenker at man må ha litt stayerevne, ikke bare stikke avgårde når det kommer noen utfordringer. Det blir feil for meg, sier han videre og har tro på at klubben tetter de hullene de skal tette.

Spillerlogistikk

- Vi ønsker å være en reell utfordrer til å vinne serien neste år. Hvis ikke hadde jeg ikke sagt ja.

Eirik Schøning skal på et lengre utenlandsopphold, og Thomas Jacobsen sin kropp klarer ikke mer fotball. I tillegg har Martin Olsen og Lars Erik Eriksen sagt nei til å være med videre.

- Vi har håp om at de som er usikre blir med, og det jobbes både intert og eksternt med spillere - for eksempel noen fra klubber i Bodø, fortsetter han.

Jobbe hardt

Klubben har også et par spillere som grunnet skader omtrent ikke var med i 2019, men som kan bli store forsterkninger i 2020. Eksempler på det er forsvarsspiller Marius Fredriksen og anvendelige Daniel Tronstad.

- I mars/april skal vi ha en god tropp på plass og være en reell opprykkskandidat. Mosjøen og Grand blir helt sikkert tøffe konkurrenter, kanskje flere også. Men vi skal jobbe hardt for å være best mulig rustet for 2020-sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...