Tar hele geita i bruk

PÅ LÅVEN. Kathrin og Knut Inge Johansen driver Misværgeitas delikatesser. Hun melker dyrene og lager ost, mens Knut Inge tar hånd om kjøttet og lager blant annet pølse. Her inne i produksjonslokalet han har bygd på låven. I spesialluka på veggen tas kjøttet inn i lokalet. Etterpå må Knut Inge gå en annen vei inn. Alle foto: Sylvia Bredal
Kathrin (52) og Knut Inge (55) har skaffet seg en bi-inntekt på geitgården.
Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?
Dersom du tidligere har hatt abonnement hos oss, så kan du re-aktivere det her
Velg abonnement
Velg et abonnement for å se mer informasjon.
-
DIGITAL MÅNED
1 MÅNED DIGITAL
189,-
for 1 måned
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis og e-avis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1 måned for kun kr. 189,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
Les våre betingelser
TIL BETALING -
KOMPLETT HELÅR
Komplett helår
2190,-
for 1 år
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis, e-avis og papiravis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1 år for kun kr. 2190,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
• FakturaLes våre betingelser
TIL BETALING -
DIGITALT HELÅR
Digital helår
1460,-
for 1 år
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis og e-avis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1 år for kun kr. 1460,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
Les våre betingelser
TIL BETALING -
KOMPLETT HALVÅR
Komplett halvår
1410,-
for 6 måneder
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis, e-avis og papiravis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1/2 år for kun kr. 1410,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
• FakturaLes våre betingelser
TIL BETALING -
Velg et abonnement for å se mer informasjon.