Saltenposten A/S

Saltenposten

Tålmodig Martine venter på sjansen

KJIPT. Martine Kristoffersen synes ikke det er artig å slite benken, men mener det er læring i det også. Foto: Foto: Stig Bjørnar Karlsen

(FAUSKE/BODØ) Martine kristoffersen har ikke fått så mange sjanser som hun hadde håpet på i år, men mener hun har lært mye allikevel.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2019 kl 19:50

For Martine Kristoffersen (16) har den første sesongen i Grand ikke blitt helt som hun hadde håpet på. Samtidig som hun i vår debuterte for klubben, ble midtstopperen fra Fauske tatt ut til landslagssamling på jenter 16. Senere fikk hun spille to landskamper.

Et drøyt halvår senere ser verden helt annerledes ut. Hun hører ingenting fra landslagssjefen, og når Grands damelag spiller kamp, sitter hun stort sett på benken.

Toppidrettsgymnas

- Det er ikke noe artig. Det er kjipt å sitte på benken, men det er læring i det også. Jeg er nødt til å ta det om en motivasjon for å bli god nok, sier Martine Kristoffersen.

- Det har vært en sesong med mange opp og nedturer. Oppturen var landslagsuttaket, som var et stort mål, og når jeg har fått spilletid i Grand. Nedturene har vært mye benkesliting og at jeg ikke har kommet med videre på landslaget.

Men så vil jeg si at høstens skolegang på NTG (Norges Toppidrettsgymnas) i Bodø har vært en stor opptur. Jeg trives godt, og føler at jeg lærer mye som skal hjelpe meg videre i karrieren.

Høye ambisjoner

- Er det en sammenheng mellom at du ikke spiller for Grand og at du har mistet landslagsplassen?

- Det har nok noe å si, men det skyldes også mine prestasjoner på landslaget. Igjen får jeg bare ta det som en motivasjon. Jeg skal bli god nok både til Grand og landslaget.

Martine Kristoffersen har fortsatt ambisjoner om å bli en toppspiller, og hun blir i Grand i hvertfall ut neste sesong. Også fordi hun trives veldig godt med å gå på NTG og å bo i Bodø, dit hun flyttet etter skolestart.

Treneren har god tro på begge

- Andrea har hatt fin framgang, og blitt en viktig spiller for oss, sier Grand-trener Jan Tore Bakli.

Hun mener hun har god fart og er flink å passere motspillere. I tillegg gjør hun nå flere gode valg nå enn før, både med og uten ball.

Martine Kristoffersen tror han kommer til å bi en toppspiller, men nivået i 1.divisjon er høyt. Hun må bare være tålmodig, og ta de steg som kreves.

- Martine er ung. Andrea brukte også litt tid på å bli en A-lagsspiller, sier Grand-trener Jan Tore Bakli.

Han viser til at Martine har et kamptilbud på andrelaget, og at hun har fått en del spilletid i 1.divisjon, og at hun har gjort det bra når hun har kommet inn.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...