Saltenposten A/S

Saltenposten

Årets første skirenn:

– Hvis værmeldinga virkelig hadde slått til, hadde vi måttet avlyse

GJENNOMFØRTE. Rennleder Knut Rønnåbakk og Morten Hammer i rennkomiteen i Stormfjell IL er fornøyde med at de fikk gjennomført årets første skirenn i Larsoslia, til tross for at værvarselet for helga ikke var så lystig. Foto: Maria Edvardsen

Over 80 deltakere fra hele Salten tok turen over Beiarfjellet for å delta på årets første skirenn i Larsoslia.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

BEIARN: Værmeldinga spådde heftig vintervær, men det hindret ikke Stormfjell IL i å arrangere skirenn i Larsoslia lørdag.
Rennleder Knut Rønnåbakk syns det har gått greit, og at været ble bedre enn det han hadde fryktet på forhånd.

-Kunne vært verre

– Det kom ikke så masse vind av betydning. Det kunne vært verre ifølge værmeldinga. Hvis den virkelig hadde slått til, er det ikke sikkert vi kunne fått arrangere skirenn. Så vi er veldig fornøyd med at vi fikk gjennomført, sier Rønnåbakk.

Mellom 80 og 90 skiløpere fra hele Salten kom for å delta på sesongens første skirenn i Larsoslia, og de også trosset vær og vind.
– De har gitt god tilbakemeldinger på at løypene var gode og at det var fine forhold, forteller rennlederen.

Liten skiklubb

Stormfjell IL har per tiden fem aktive skiløpere som går for klubben. Ifølge Rønnåbakk går det i bølgedaler.
– Vi har hatt en periode med veldig få løpere, så disse fem er framtida. Men vi har en god del unge skiløpere som er med på telenorkarusellen.
Han tenker at de kan prøve å få rekruttert skiløpere derfra til skigruppa i Stormfjell IL.
– Vi må starte litt på nytt igjen og håpe at det er nye som kommer til, sier Rønnåbakk, som imidlertid er optimistisk.

Vil rekruttere

– For ti år siden hadde Fauske nesten ingen løpere, men har nå rundt 50. Så det er mulig, og vi ser positivt på framtida.
Han trekker fram en stor fordel for Stormfjell IL, som trener i Larsoslia.
– Vi har stabile gode forhold i lysløypa fordi den ligger et stykke opp i fjellet. Vi er ikke så utsatt for mildvær.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...