Saltenposten A/S

Saltenposten

Sponsorene om hvorfor de ville sponse: - Vi vil legge igjen noe på Fauske

LOKALE SPONSORER. Kine Lindberg, Øyvind Aamodt Andersen, Silje Askvik og Bjørnar Sørensen, som alle jobber i den lokale avdelingen til Sparebank1, er stolte over at Gatafestivalen har samlet så mange i Melenci park. Foto: Victoria Finstad

Sparebank1 er stolte sponsorer av Gatafestivalen. - Det er alfa omega at sponsorer er lokale.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2018 kl 10:31

FAUSKE: Inne i sponsorteltet på Gatafestivalen sitter gjengen fra Sparebank1 og morer seg. Nå får de se resultatet av idéen de trodde så sterkt på at de valgte å investere.

- Vi vil legge igjen noe på Fauske. Det lokale engasjementet er jo viktig. Det har potensiale til å bli en stor greie for Fauske. At vi får en festival hit som får våre unge og gamle sammen. Det handler om lokal tilhørighet, forteller Øyvind Aamodt Andersen, rådgiver i Sparebank1.

Det er Sparebank1 Nord-Norge som er sponsorer, men det er den lokale avdelingen som styrer med sponsingen.

- Det er alfa omega at sponsorer er lokale. Man må skape, trekke folk til Fauske, få folk til å få lyst til å flytte hit, til å trives og være her. Det er viktig folk har lyst til å være i Nord-Norge. Hvis det ikke er folk her, er det ikke noe næringsgrunnlag for noen bank her heller, smiler Andersen.

Han ler litt da Saltenposten spør ham om Sparebank1 kunne tenke seg å være med videre som sponsor.

- Jeg vil tro at vi er med framover. Vi er ikke sånn som skyter inn penger bare på første året. Vi er med på det langsiktige og vi er med på å bygge Nord-Norge, sier han, uten å avsløre for mye.

Engasjert samfunn

Andersen syns det er utrolig flott hvordan næringslivet har omfavnet Gata.

- Alle går med T-skjorte eller har en konkurranse med giveaways. Det er imponerende, og mye bedre enn det man får i større byer. Man får lyst til at Gata skal lykkes, og at Fauske skal lykkes og at Gata skal være bra.

- Hva får dere igjen for å være sponsor?

- Vi får kanskje ikke så mye business igjen, men det med lokal tilstedeværelse er grunnen til at folk velger oss, og ikke andre banker som er langt unna. Vi legger noe igjen i lokalsamfunnet, smiler han.

Fauske-identitet

Silje Askvik, rådgiver i banken, er også positiv til Gatafestivalen. Spesielt ettersom Gatafestivalen allerede kan se ut til å bli et varemerke.

- Det er bra for Fauske å få en stor folkefest, som de kan være litt stolte av. Det er bra for byen. Det mangler møtesteder på Fauske. De har Blåfrost på Rognan og det er godt å få noe som blir Fauske sitt, sier hun blidt.

Dessuten er hun imponert over hva festivalledelsen har fått ut av Melenciparken, en park som hun nesten ikke har lagt merke til.

- Det er fine fasiliteter på Fauske som aldri blir brukt og man tenker ikke over det. Jeg har bodd her i ni år, men jeg har nesten ikke sett parken før, humrer hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...