INNHOLDSRIK. Lavvoen midt på torget på Rognan varinnholdsrik, med tradisjonsmat både fra Nordneskroa og Graddis Fjellstua. Dessuten delte Sigrid Lium fra Nordland nasjonalparksenter ut informasjon. Foto: Robert Jentoft
INNHOLDSRIK. Lavvoen midt på torget på Rognan varinnholdsrik, med tradisjonsmat både fra Nordneskroa og Graddis Fjellstua. Dessuten delte Sigrid Lium fra Nordland nasjonalparksenter ut informasjon.

Populær matlavvo i Rognan sentrum

Folk koste seg med både lapskaus, møsbrømsnurrer og fleskepannekaker i en egen matlavvo på Blåfrostlørdagen i Rognan sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Midt i Rognan sentrum var lavvoen plassert. Den var utlånt fra Saltdal MC-klubb.

I den sto Lisa og Tommy Edvardsen fra Nordneskroa og solgte tradisjondmat sammen med Berit og Kjell Sture Myrvang fra Graddis Fjellstue.

På menyen sto nystekte fleskepannekaker med nyrørt blåbærsyltetøy. Populær tradisjonsmat som varmet i vinterkulden.

Lapskaus, varm hjemmelaget blåbærsaft og møsbrømsnurrer, som er en egenutviklet kald variant av møsbrømlefse, kunne folk også få smake.

Inne i lavvoen sto også Sigrid Lium fra Nordland nasjonalparksenter med egen informasjonsstand.

Powered by Labrador CMS