HONGRI ETTER NYE UTFORDRINGER. Ny driftsleder for Hongri er på plass. - Jeg er alltid på jakt etter nye utfordringer og nye nøtter å knekke, forteller Hegglund. Foto: Erica Restoften
HONGRI ETTER NYE UTFORDRINGER. Ny driftsleder for Hongri er på plass. - Jeg er alltid på jakt etter nye utfordringer og nye nøtter å knekke, forteller Hegglund.

Inga tar over restauranten:

- Skal være verdt det

Det er nå klart hvem som tar over roret på Rognans egen Hongri.

Publisert Sist oppdatert

SALTDAL. - Det er viktig at alle som er en del av staben min er like gira som meg på å levere en god opplevelse til gjestene, forteller Inga-Sofie Engan Hegglund (32).

Nylig ble det klart at det er hun som skal ta over som driftssjef for Hongri på Rognan.

NY MENY. Kjøkkenet styres av Lucas Lucki. Hegglund ser frem til å samarbeide med han fremover og komme fram til en meny som både er ambisiøs og det som folk vil ha. Foto: Erica Restoften
NY MENY. Kjøkkenet styres av Lucas Lucki. Hegglund ser frem til å samarbeide med han fremover og komme fram til en meny som både er ambisiøs og det som folk vil ha.

Blod på tann

Hegglund begynte i serveringsbransjen allerede som 14 åring, da som servitør for private tilstelninger som konfirmasjoner og bryllup. Og det gav mersmak, eller blod på tann, forteller hun:

- Så jeg ble værende i bransjen. Jeg har tidligere jobbet ni år ved hotellet på Rognan. Så fant jeg ut at jeg ville ha litt nye erfaringer, og har bodd borte et par år. Jeg jobbet i bransjen på Eidsvoll, Hamar og Flom. Der har jeg gjort meg mange erfaringer som jeg tar med meg videre, forteller Hegglund.

Opplevelse

For Inga-Sofie Hegglund er det beste med jobben å gi folk en helhetlig opplevelse.

- Slik at desom besøker oss kjenner at det var verdt det å gå ut å spise, framfor å sitte hjemme og koke poteten selv, ler Hegglund.

- Rognan trenger en plass som dette. Og om Hongri trenger meg og mine egenskaper, så skal jeg gjøre det jeg kan for at det skal bestå, sier saltdalingen.

TRENGER FOLK - Vi trenger flere flinke folk på laget. Alt fra deltid og tilkalling til flere fast ansatte, så det er bare å melde seg. Alt jeg forventer er at de som søke er like gira som meg på å levere en god opplevelse til gjestene, forteller den nye driftslederen på Hongri, Inga-Sofie Engan Hegglund. Her sammen med servitør Helena Radu (38). Foto: Erica Restoften
TRENGER FOLK - Vi trenger flere flinke folk på laget. Alt fra deltid og tilkalling til flere fast ansatte, så det er bare å melde seg. Alt jeg forventer er at de som søke er like gira som meg på å levere en god opplevelse til gjestene, forteller den nye driftslederen på Hongri, Inga-Sofie Engan Hegglund. Her sammen med servitør Helena Radu (38).

Enda bedre

Den nyansatte driftslederen er opptatt av at Hongri skal bevares som den populære plassen det har vært.

- Likevel har jeg tro på at vi skal klare å gjøre Hongri enda bedre. Blant annet skal vi utvide åpningstidene og ha litt mer forutsigbarhet på det feltet. Vi kommer også til å satse på arrangement og en sesongbasert meny, forteller hun.

Spisestedet Hongri åpnet dørene i Slip1-senteret på Rognan i 2020, da med Aina Olsen i spissen. Olsen bestemte seg for å gi tøylene videre på høsten i 2023, og driften fortsatte videre med nye eiere.

Hjemmekjær

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i bygda, for jeg er veldig hjemmekjær og jordnær. Og jeg er veldig glad i Rognan. Nå skal jeg ingen steder. Jeg bruker å si, jeg flytter ikke en meter fra Rognan så lenge bestemor er i live, ler Hegglund.

- Det jeg gleder meg mest til fremover er å få servere saltdalinger, men også tilreisende. Jeg ønsker at både nye og gamle besøkende skal kjenne
seg sett og hørt og velkommen, av-slutter Inga-Sofie Engan Hegglund.

Powered by Labrador CMS