Saltenposten A/S

Saltenposten

Ser seg nødt til å ta pause

KLAR. Lasse Pedersen kommer ikke til å delta i NM i Roadracing i år. Det ble for vanskelig å hente inn nok sponsorkroner til å kjøpe en ny og konkurransedyktig motorsykkel Foto: . Foto: Team Lasse

Det blir ingen satsing på å ta tittelen i NM i superbike for Lasse Pedersen i år.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

SØRFOLD: Den lynraske roadracing-føreren fra Kvarv har vært en del av det norske baneracing-sirkuset siden 2010. Siden den spede begynnelsen på 125 kubikks motorsykkel helt opp til den råeste superbike-klassen, har Pedersen vist seg som et av de største talentene innenfor den krevende sporten.

Vil bare vinne

Målet om å bli best lever i beste velgående. Tross at han har vært med i så mange år, er 23-åringen fremdeles både ung og rask. I tillegg kommer stadig flere år med erfaring på toppen.

- Jeg har kjørt to skadefrie sesonger på rad nå, det både vises og føles at jeg har blitt en mer rutinert fører. Det er det som gir tryggheten på sykkelen for min del, sier Pedersen.

Må ta en pause

Men denne sesongen blir det ikke noe angrep på NM-tittelen og mer til fra Pedersen. Han vil ikke bare være med for å være med, og da må det en ny sykkel til for å lykkes.

- Det krever selvsagt mye av utstyret å være med på dette, og uansett hvor mye vi legger i sykkelen jeg har, så vil den ikke være konkurransedyktig i denne sesongen. Da hadde vi måttet gå til innkjøp av en ny, og det har vi dessverre ikke lykkes med å skaffe finansiering til, sier Pedersen.

Takknemlig

Han understreker også flere ganger at det ikke er noen form for mangel på forståelse at det er vanskelig for de som har sponset han så langt å være med på den investeringen.- Jeg skjønner godt at vi bor på en liten plass, og at det er rift om de

sponsormidlene som er der ute. Jeg
er først og fremst utrolig takknmelig for alle de som har støttet oss gjeonnom årenes løp, både bedrifter og privatpersoner. Uten dem hadde vi aldri kommet oss så langt som vi har, sier Pedersen videre.

Ikke slutten

Selv om det ikke kommer til å bli kjørt i år, så er Pedersen allerede i gang med å jobbe inn mot 2020.

- Dette er ikke slutten på Team Lasse, det er sikkert. Vi kommer til å bruke sommeren inn mot neste sesong, og være konkurransedyktige i toppen der. Det er selvsagt veldig synd å ikke få kjørt og kjempet om kongepokalen i år, men vi skal komme sterkere tilbake, det er helt sikkert, slår Pedersen fast.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...