TENKER NYTT. Nå lanserer NOSH takeaway meny forteller daglig leder Jan Kåre Gabrielsen. Foto: Lise Ailin Rosvoll Berntzen
TENKER NYTT. Nå lanserer NOSH takeaway meny forteller daglig leder Jan Kåre Gabrielsen.

Kafeen måtte ta grep etter den siste nedstengingen

- Da Erna tråkket på bremsen måtte vi finne nye løsninger.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: Det forteller en løsningsorientert daglig leder Jan Kåre Gabrielsen (54) ved Nosh kafé.

- Løsningen ble å lansere egen takeaway meny som vil gi gjestene mulighet til å nyte maten hjemme, sier Gabrielsen.

Ny takeaway meny

- Vi har satt i sammen en spennende meny som vi vil legge ut på våre Facebooksider i løpet av onsdag, sier han.

Han kan imidlertid røpe at menyen vil bestå av svært fristende kald og varmretter, i tillegg til mange varianter av god barista-kaffe.

Åpnet midt i pandemi

Kafeen i første etasje på Amfi-senteret åpnet i midten av desember i fjor.

Gabrielsen forteller til Saltenposten at de tok høyde for at de åpnet kafeen midt i pandemien og visste at det ville bli tøffe tak. Til tross for det så er han veldig optimistisk for fremtiden.

- Det startet veldig bra, men så tråkka jo Erna Solberg på bremsen på nyåret. Det merket vi veldig godt her, forteller Gabrielsen.

Etter noen uker med lite besøkende så tok det seg likevel veldig godt opp igjen, forteller han.

Rolig periode

På Nosh kafé er det 92 sitteplasser fordelt på 250 kvadratmeter, men når Saltenposten er innom mandags ettermiddag er det ingen som sitter ved bordene.

Da Bodø stengte ned førte det til en ny nedgang i antall besøkende.

- Jeg har inntrykk av at folk på Fauske er veldig flinke til å ta forholdsregler for å unngå mer smitte. Nå er det nesten ingen besøkende innom på senteret, forteller han.

Ser lyst på fremtiden

Til tross for alle tiltak og restriksjoner, så er Gabrielsen ved godt mot.

- Vi må bare se lyst på ting og se fremover selv om det er stille akkurat nå, sier han.

Nøkkelen til suksess

Selv om maska skjuler smilet, så er det ikke vanskelig å legge merke til at smilet når øynene til den muntre Gabrielsen.

- Som daglig leder så er jeg veldig opptatt av god service og å servere god mat, sier han. Han forteller at disse to tingene er nøkkelen for å drive en kafé som gjestene ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen.

Nå håper han at smittetallene går ned og at det blir litt færre restriksjoner.

- Jeg har mange planer for kafeen når pandemien er over, men akkurat nå gleder jeg meg til å se hvordan den nye takeaway menyen blir tatt i mot av folk på Fauske, avslutter Gabrielsen.

Powered by Labrador CMS