Saltenposten A/S

Saltenposten

Høstauksjon på Kaleido

KLAR FOR NY AUKJSON. Sverre Breivik på Kaleido lover topp stemning og mye fint til salgs når det skal avholdes ny auksjon på Kaleido neste helg. Foto: Kaleido

Lørdag 5. oktober blir det auksjon på Kaleido samtidig som årets siste Cars and Coffee arrangeres.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

SALTDAL: Neste lørdag er det på nytt duket for en god gammeldags auksjon på Kaleido.

Det er mye spennende som går under hammeren denne lørdagen, blant annet gamle antikke møbler, platesamlinger, fotoutstyr, symaskin, gamle trekister og kofferter og mye annet.

Folkets ønske

Sverre Breivik ved Kaleido forteller at det er etter ønske fra folk at de arrangerer en ny auksjon.

- Vi hadde auksjon i slutten av mai, og flere av de fremmøtte ønsket ny auksjon til høsten. Nå har vi brukt litt tid på å finne frem gode auksjonsobjekt, og vi kan love at det er mange godbiter som skal selges ut til hyggelige priser, sier Breivik.

Biler og kaffe

Auksjonen arrangeres samtidig som det er Cars and Coffee, et møtested for de med interesse for biler og alt som har motor.

- Det pleier å være godt besøk både når vi har auksjon og Cars and Coffee, og vi håper selvsagt på godt besøk også denne gang. Vi har åpent fra 11 til 15 og auksjonen begynner klokka 12. Aukjsonsobjektene vil være stilt ut fra vi åpner klokka 11.00, sier Breivik.

Det er selvsagt salg av møsbrømlefser, heimbakte kaker og mye annet spennende i kafeen, og butikken er fylt opp med varer.

Lover en bra opplevelse

Breivik sier at Kaleido har mye annet å by på i tillegg til auksjonen.

- Vi lover god stemning, flotte auksjonsobjekter, velfylt butikk og en kafe som er klar til å ta i mot dere som kommer. Vi minner om at vi har en stor og flott lysavdeling og utrolig mange tøffe t-skjorter og metallskilt, sier Breivik, som på vegne av Kaleido ønsker alle velkommen til en hyggelig dag på Røk-
land.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...