HELT SPESIELL. Espen Jensen foran Kvitnes gård, et helt spesielt spisested som har vakt internasjonal interesse. Foto: Alle foto: Stig Bjørnar Karlsen
HELT SPESIELL. Espen Jensen foran Kvitnes gård, et helt spesielt spisested som har vakt internasjonal interesse.

Espen jobber på topprestaurant i den ytterste utkant

Kvalitets-restauranten vekker oppsikt internasjonalt, og ledes av en norgesmester med åtte år på kokkelandslaget. På kjøkkenet er Espen Jensen fra Kvarv en av lederne

Publisert Sist oppdatert

Kvitnes gård på Kvitnes i Hadsel i Vesterålen ligger et par mil fra hovedveien mellom Lødingen og Sortland. De hadde tidligere i år besøk av næringsministeren, og de har vært omtalt både i Wall Street Journal, BBC og Washington Post.

Det mest spesielle er at praktisk talt all mat lages på gården. Dyrene går rundt og kan sees fra restauranten i vakre omgivelser. Og plantene ser du på åkrene eller i drivhusene i umiddelbar nærhet.

Her sitter man nesten i matfatet og spiser, Restauranten er bygd ved åkeren og dyrene, der maten kommer fra. Det er som et eventyrland sammenlignet med en restaurant i byen der du ikke har peiling på hvor
varene kommer fra.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Saltenposten.
Se alle våre abonnement her

Digital
Måned

1,-

Kjøp nå

Digital
Halvår

1 040,-

Kjøp nå

Digital
Helår

1 600,-

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS