BÅDE LAVPRIS OG GOURMET. Kjøpmann Bunnpris Ørjan Skonseng sier som Ole Brumm, - Ja takk til begge deler. Foto: Privat
BÅDE LAVPRIS OG GOURMET. Kjøpmann Bunnpris Ørjan Skonseng sier som Ole Brumm, - Ja takk til begge deler.

Avslører nye planer for butikken:

- Dette vil gi folk på Fauske noe helt spesielt

Butikksjef Mulugeta Dawit og kjøpmann Ørjan Skonseng smiler fra øre til øre når de avslører planene for Bunnpris på Amfi. - Dette vil gi folk på Fauske noe helt spesielt, mener Skonseng.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: Kjøpmann Ørjan Skonseng har koblet seg opp på Teams for å bli intervjuet av Saltenposten. Han befinner seg på Helgeland for øyeblikket, men er ofte innom butikken på Fauske.

Skonseng er hel- og deleier i flere Bunnprisbutikker, og beskriver at han er over gjennomsnittet glad i mat.

- Mat er gøy å holde på med, og det er en lidenskap for oss å kunne tilby kundene våre noe spesielt.

Girer opp

I flere år har Bunnpris hatt ei meget populær Brustad-bu, og denne skal de fortsette å ha, betrygger butikksjef Mulugeta.

- Butikken blir bare enda bedre, fortsetter han med et stolt smil.

Mulugeta utvidet stadig sortimentet i butikken, og har nylig tatt inn flere varer fra Øst-Europa som har blitt godt mottatt av kundene.

Han er også opptatt av å støtte lokale matprodusenter.

- Og dette er noe vi vil videreføre, men vi vil gire dette enda noen hakk opp, sier Skonseng.

STOLT BUTIKKSJEF. Butikksjef Mulugeta Dawit Afewerki gleder seg til ombyggingen av butikken. - Jeg er helt sikker på at kundene våre vil like resultatet. Foto: Lise Berntzen
STOLT BUTIKKSJEF. Butikksjef Mulugeta Dawit Afewerki gleder seg til ombyggingen av butikken. - Jeg er helt sikker på at kundene våre vil like resultatet.

Noe for gourmet-elskere

I august begynner arbeidet med å utvide butikken med 100m2. I løpet av september åpnes det en helt ny Bunnprisbutikk i Amfi, forteller Skonseng.

- Det blir betjent ferskvaredisk med både kjøtt, fisk og en stor varmmatavdeling, fortsetter Skonseng ivrig.

- I tillegg skal vi bli ennå bedre på bakervarer og det blir en betydelig utvidelse av sortimentet. Vi skal fortsatt være en lavprisbutikk, men vi vil også tilby varer for gourmet-elskeren.

Viktige faktorer

Kjøpmannen legger ikke skjul på at dette blir en betydelig investering.

- Vi regner med at oppgraderingen vil komme opp i 6 millioner kroner, men her er det viktig for meg å si at dette ikke ville ha skjedd dersom ikke huseier har vært så framoverlent, og at de tar sin andel av investeringen i det byggetekniske, sier han.

Han roser også butikksjef Mulugeta Dawit:

- Han er også en viktig faktor for hvorfor jeg har tro på at dette blir en suksess. Han er dyktig, imøtekommende og serviceinnstilt. Vi får gode tilbakemeldinger både fra kunder og ansatte om han.

- Men hva blir Bunnpris nå da? En lavprisbutikk eller en gourmet-butikk?

- Jeg sier som Ole Brumm: Ja takk begge deler!

FLYTTES. Butikksjef Mulugeta Dawit Afewerki viser hvor den søndagsåpne Brustad-bua skal inn. Disse lokalene huset sist Big Bite. - Jeg gleder meg til dette, sier han. Foto: Lise Berntzen
FLYTTES. Butikksjef Mulugeta Dawit Afewerki viser hvor den søndagsåpne Brustad-bua skal inn. Disse lokalene huset sist Big Bite. - Jeg gleder meg til dette, sier han.

- Et smykkeskrin

Senterleder Ann Mari Zahl legger ikke skjul på at hun gleder seg til å se butikken stå ferdig i løpet av september.

- Slik det er planlagt, så kommer Bunnpris til å bli et smykkeskrin av en butikk. Jeg har sett planene, og jeg vet at dette blir noe kundene våre vil sette stor pris på.

Powered by Labrador CMS