Saltenposten A/S

Saltenposten

Hemis har åpnet kontor på Fauske

Ny ansatt på plass i nye lokaler

NY JOBB. Kamilla Andersen er utdannet sykepleier, og har begynt å jobbe i bedriftshelsetjenesten Hemis AS, som nå også har fått kontor på Fauske. Begge foto: Eva S. Winther

Bedriftshelsetjenesten Hemis har fått kontor på Fauske, og Kamilla Andersen er nyansatt med kontorsted her.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

FAUSKE: Hemis AS åpnet kontor på Fauske etter nyttår, i Edvardsengården der også RKK holder til.

- Fauske er et marked som er viktig, sier Asbjørn Førde, leder for Hemis sin avdeling i Bodø.

Søker etter lege

Foreløpig er det bare Kamilla Andersen som har fast kontorsted på Fauske, men hun henter inn kolleger fra Bodø etter behov. Andersen dekker også Hemis sitt kontor på Rognan.

Der vil hun også få selskap av en ny lege etterhvert. I samarbeid med Saltdal kommune har de nemlig utlyst en legestilling som skal jobbe 25 prosent av tiden i Hemis. Inntil denne ressursen er på plass dekker lege tilknyttet Hemis sitt kontor i Bodø behovet for bedriftslege også i Indre Salten.

Hemis er et privateid nordnorsk selskap med kontorer i Bodø, Fauske, Saltdal, Meløy, Alta, Vadsø og Tromsø. Til sammen har de 36 faste ansatte, som tar seg av alt fra små bedrifter til store kunder som sykehus, kommuner og fylkeskommuner.

Gjør seg kjent

Kamilla Andersen er utdannet sykepleier, men har de siste ni årene jobbet på Veterinærsenteret i Arkaden. De siste to årene har hun også tatt pedagogikkstudier, slik at hun kan undervise i yrkesfag.

- Jeg søkte på denne jobben i Hemis for to år siden, men fant ut at tiden ikke var moden for skifte av jobb på det tidspunktet. Da den på nytt ble ledig, søkte jeg igjen, forteller hun.

Hun er kontaktperson for over 40 bedrifter i Indre Salten, og er godt i gang med å gjøre seg kjent med kundene, samt system og rutiner i Hemis.

- Jeg er veldig fornøyd foreløpig. Det er mye å sette seg inn i, men vi har et godt miljø og hjelper hverandre, sier hun.

Samarbeider

Hemis har bred kompetanse, og det de eventuelt ikke tilbyr selv kan de leie inn andre til å bistå med.

- Hvis en ansatt i en av våre bedrifter får kink i ryggen og melder fra til oss, kan vi vise den videre til en av våre samarbeidspartnere, og personen kan være under behandling etter to dager. I stedet for å måtte stå i kø, sier Asbjørn Førde.

Opptatt av forebygging

Bedriftshelsetjeneste omfatter blant annet arbeidsmedisin, ergonomi, yrkeshygiene og psykososiale forhold. De jobber forebyggende, har en løpende oppfølging av bedriftene, og hjelper med å løse problemer som oppstår. Ifølge Asbjørn Førde er de spesielt opptatt av forebygging.

- Vi foretrekker det framfor å komme inn i en bedrift for å løse et problem som allerede har oppstått, sier han.

- Jeg liker godt den forebyggende delen av arbeidet, og synes det er veldig interessant å følge opp så mange ulike bedrifter med forskjellige problemstillinger og behov, sier Kamilla Andersen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...