Saltenposten A/S

Saltenposten

Koret skal mikse sang og humor

FOR SJETTE GANG. For sjette gang inviterer Saltdal mannskor til kabaretkonsert, og de var i god rute da Saltenposten besøkte den muntre gjengen. Foran ser vi komiteen fra venstre Kjell Magne Johansen (leder), Jan E. Håkonsen, dirigent Ole Bøhlerengen, Terje Torkildsen og Egil Herredsvela. Foto: Sverre Breivik

Saltdal mannskor elsker å synge, men de synes det er ekstra artig når de kan invitere til en god miks mellom sang og humor.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

SALTDAL: Neste lørdag, 24. november inviterer de til sin sjette kabaretkonsert på Slipen Scene.

Saltdal mannskor har gjennom mange år vist seg som et svært kreativt kor som også har opparbeidet seg en solid kompetanse på store arrangement.

Testet på kor

Det er ikke mange ukene siden de var vertskap for et stort sangerstevne, og deler av suksessen fra stevnet finpusser de på i disse dager slik at du som publikum skal få en god opplevelse.

- Vi fikk testet ut mange av innslagene foran korsangerne på et lukket arrangement under korstevnet i september. Tilbakemeldingene var så gode at vi rett og slett bestemte oss for å gjøre dette for saltdalingene også.

Det sier Terje Torkildsen, Egil Herredsvela, Jan E. Håkonsen, Kjell Magne Johansen og Ole Bøhlerengen i Saltdal mannskor.

Den er enten i underholdningskomiteen, i styret eller dirigent for koret.

Les også: Koret kan mer enn å synge

Revypreget forestilling

Kabaretkonserten vil bestå av en del med korsang og en med mer revypreg. Koret er rutinerte innen sjangeren og dette er sjette gang de serverer kabaret på hjemmebane. De vet at publikum liker denne typen underholdning, og de tror de 300 billettene får føtter å gå på.

Med andre ord kan det være lurt å ta turen innom Leselysthuset for å sikre deg billett så raskt som mulig.

Stor spennvidde

- Hva kan så publikum vente seg?

- Vi har fornyet repertoaret og vi kan love alt fra Sinatra til Vamp, sant at dere vil få se og høre fra en gammel filmklassiker «Wandering Star» med Clint Eastwood og Lee Marvin i hovedrollene.

Publikum på Slipen vil få se Leif Spørck som Lee Marvin. I tillegg vil det bli innslag med sang og dans fra unge kulturskolelever og levende musikk etter konserten, sier komiteen.

Spiller opp

Den levende musikken skal Ole B. Quartet stå for, og det hele skal være slutt klokka 23. Mannskoret frister med kaffe og mat på billetten, lotteri og forfriskninger for salg.

De utvikler seg hele tiden, og til å være et amatørkor har de en usedvanlig stor produksjon og de får gode skussmål fra andre kor både når det gjelder sangen, men ikke minst gode arrangement.

Nye korbenker

Den muntre gjengen synes også det er artig at de var det første koret i korbygda som inntok Slipen Scene, og de synes også det er ekstra stas at de nye korbenkene vil bli innviet av mannskoret under akkurat denne kabaretkonserten.

- Nye korbenker har vært etterlengtet, og de skal være på plass før kabaretkonserten. De er et spleiselag mellom flere aktører, deriblant Harald Bakkes Minnefond, kommunen, korene og næringslivet og kirka, forteller de stolt.

Liker du korsang kombinert med humor så er Slipen Scene stedet å være lørdag 24. november.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...