Saltenposten A/S

Saltenposten

Hedret for 40 år i fast tjeneste: - Hun har vært en inspirator og bærebjelke

UNNI SIN SKÅL. Kollegene til Unni skåler for henne, fra venstre Christian Christensen, Trine Nøvik, Sven Roger Wernes, Unni Barkhald, Andrea Larsen, Astri Anita Jakobsen, Ragnhild Erikstad og Trond Hansen. Foto: Arild Bjørnbakk

Unni Barkhald (58) vært en bærebjelke og inspirator i 40 år, sa hotelldirektør Trine Nøvik da de gjorde stas på sin resepsjonssjef.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

FAUSKE: 31. august er det på dagen 40 år siden hun fikk fast ansettelse ved hotellet. Det ble behørig markert av sine kolleger.

Unni Barkhald var på vei på butikken for å kjøpe kake til markeringen, da hun ble stoppet av direktør Trine Nøvik, som hadde laget «surprise party». Der sto hennes kolleger med champagne, gaver og en sjekk på 5.000 kroner fra eieren selv, Stig Otto Nilsen. Han sendte hilsen og beklaget at han selv ikke kunne være til stede.

- Hun er så flink og dyktig at hun er en arbeidsgivers drøm. Unni har hele tiden kontroll, er en inspirator og pådriver for andre. Hun får alle til å føle seg vel, gjester skryter hele tiden, sa hotelldirektør Trine Nøvik blant annet i sin tale.

Resepsjonssjef gjennom 34 år ved Scandic Fauske Unni Barkhald ble virkelig gjort stas på. Hun har jobbet fast siden 31. august 1978. Men allerede to år tidligere begynte hun sin spede start ved hotellet. Først som garerobevakt, bare 16 år gammel. Senere i serveringen, og i helgene jobbet hun i diskoteket.

Unni, som til vanlig er tilbakeholden og forsiktig, vil helst slippe slike tilstelninger og oppmerksomhet rundt sin egen person.

- Jeg ble vel så overrasket at jeg egentlig bare lot meg rive med, sa Unni til Saltenposten etter at hun hadde fått sette seg til bords med et fantastisk bord servert av hotellets kjøkken.

- Selvfølgelig var det bare en kake som var dugelig denne dagen, det måtte bli «verdens beste» når vi skulle ha kake på bordet, sa Trine Nøvik før hun serverte.

- Hun er en utrolig person og en fantastisk kollega, sa resepsjonist Trond Hansen som har jobbet sammen med Unni i hele 38 år.

- Selv må jeg vente enda i to år før noe markering, smilte Trond da han gratulerte Unni.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...