SUKSESS. Sandra Pedersen (t.v.) og Tove-Kristin Eliassen på Circle K Fauske har hatt suksess med å selge pizza fra Peppes.
SUKSESS. Sandra Pedersen (t.v.) og Tove-Kristin Eliassen på Circle K Fauske har hatt suksess med å selge pizza fra Peppes.PIZZA PÅ STASJON. Circle K Norge har solgt titusenvis av Peppes On The Go!-pizzaer siden i fjor høst.

Har solgt tusen pizzaer det siste halve året

Circle K- stasjonene i Nordland har solgt over åtte tusen pizzaer det siste halvåret, og stasjonen på Fauske ligger høyt oppe på lista.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder Tove-Kristin Eliassen ved Circle K Fauske forteller at satsingen på pizza er blitt svært populært blant innbyggerne i Fauske.

- Vi har solgt om lag tusen «Peppes On The Go!»-pizzaer, i tillegg til mange porsjons-pizzaer, forteller hun.

230 stasjoner

«Peppes On The Go!» er et samarbeid mellom Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants, og omfatter om lag 230 stasjoner over hele landet. Og det er Circle K-stasjoner i distriktene som leder an i pizzasalget, går det fram av en pressemelding fra Circle K.

– Triple Meat og Pepperoni har vært de mest populære variantene til nå, men jeg er glad det kommer nye pizzaer på menyen nå, slik at de som ønsker litt variasjon får det, sier Eliassen.

Nye varianter

Nå har Circle K endret menyen med to nye pizzavarianter: «American Beef» med biffkjøtt og paprika, og «Hot Chicken» med kylling og jalapeño.

Matansvarlig Thomas Bjørseth Nilsen forteller at planen er å både berike serveringstilbudet på lokale steder samt bli det foretrukne stoppestedet for folk på reise.

Klikk og hent

Tove-Kristin Eliassen forteller at mange bruker klikk og hent-løsningen i Fauske. – Folk sitter hjemme i ro og mak og velger hva de vil ha og når de vil hente, og så slipper de å stå og vente på stasjonen. Dessuten er det lett å fjerne og legge til ingredienser, sier hun.

Powered by Labrador CMS