Dan-Anders (33) fant Y-fagslykken:
Gikk fra skolelei til doktorgrads-stipendiat

LANG KARRIERE. Dan-Anders Normann fra Fauske har jobbet i mange år med å få en stor kompetanse innenfor konditorfaget. Han har vært konditorsjef ved Britannia Hotel i Trondheim, og ved Café de ni muser i samme by. Foto: Maren Ekra Frohaug
Veien fra forvirret ungdom til konditorsjef på ærverdige Britannia Hotel i Trondheim kan kanskje høres lang ut. Men for Dan-Anders Normann er det en del av CV’en.
Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?
Dersom du tidligere har hatt abonnement hos oss, så kan du re-aktivere det her
Velg abonnement
Velg et abonnement for å se mer informasjon.
-
DIGITAL MÅNED
1 MÅNED DIGITAL
189,-
for 1 måned
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis og e-avis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1 måned for kun kr. 189,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
Les våre betingelser
KJØP ABONNEMENT -
KOMPLETT HELÅR
Komplett helår
2190,-
for 1 år
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis, e-avis og papiravis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1 år for kun kr. 2190,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
• FakturaLes våre betingelser
KJØP ABONNEMENT -
DIGITALT HELÅR
Digital helår
1460,-
for 1 år
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis og e-avis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1 år for kun kr. 1460,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
Les våre betingelser
KJØP ABONNEMENT -
KOMPLETT HALVÅR
Komplett halvår
1410,-
for 6 måneder
-
Pakken inneholder
• Tilgang til nettavis, e-avis og papiravis
• Alt vårt digitale innholdDu betaler:
• 1/2 år for kun kr. 1410,-
• Fornyes automatiskBetalingsmåte
• Kredittkort
• FakturaLes våre betingelser
KJØP ABONNEMENT -
Velg et abonnement for å se mer informasjon.