Saltenposten A/S

Saltenposten

Gata 18: Se video

Folket strømmer til Familiegata

KLARE FOR FAMILIEGATA. Kaja Elisabeth Rolandsen, Håvard Willumstad Johansen og sønnen Emrik gledet seg til Familiegata. Foto: Helge Simonsen

Det var mange som troseet en faretruende værmelding, og tok turen til Familiegata i Melenciparken på Fauske.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2018 kl 18:33

FAUSKE: Endelig var all rigging ferdig, og for aller første gang fikk publikum oppleve hvordan det ser ut når det arrangeres festival i parken på Fauske.

Familiegata samlet de minste til sin egen lille tjuvstart på Gatafestivalen, med artister som TRXD, Stjernekamp-aktuelle Chris Holsten og Katastrofe på plakaten.

Inne på området som vanligvis bare er en parkeringsplass og en park, var det etter flere dagers rigging endelig klart for musikk og folkeliv.

Kaja Elisabeth Rolandsen og Håvard Willumstad Johansen med sønnen Emrik var på plass, og var klare på at dette ikke var noe man kunne gå glipp av.
- Det er så kult å endelig se dette på plass, det er noe vi har ventet spent på i lang tid. Det er også veldig bra at ungene får ta det i det, slik at det ikke bare er det voksne publikummet som skal på festival, sier de to mens Emrik er enig.

DJ-duoen TRXD var først ut på scenen, og spilte så de mange unge foran scenen hoppet og spratt i tre kvarter. Deretter gikk stjerneskuddet Chris Holsten på, før Katastrofe skulle få æren av å avslutte familiegata.

Det var i overkant av 1000 mennesker inne i festivalområdet i Melenci-parken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...