Saltenposten A/S

Saltenposten

Finneid IL bygger klubbhus, banken betaler halvparten

STOR GAVE. Sparebank 1 ved Geir Terje Hansen, kunne overrekke 1,5 millioner kroner til nytt klubbhus på Finneid. Foto: Stig Bjørnar Karlsen

Finneid idrettslag bygger nytt klubbhus til 3 millioner kroner. Sparebank 1 Nord-Norge betaler halvparten av beløpet, 1,5 millioner kroner.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2019 kl 15:39

Det var en glad og stolt leder i Finneid idrettslag, Truls Aanstad, som kunne presentere prosjektet en pressekonferanse i Sparebankens lokaler tirsdag.

- De andre store idrettslagene i Fauske har klubblokaler, og vi ser hva det betyr, sa han, og viste til at de får møtelokale for 50, kjøkken og toaletter. Mangel på toaletter har vært et problem. Om ikke skolen tilfeldigvis har vært åpen, har skogen i området vært benyttet. Det er ingen heldig løsning.

I underetasjen er det planlagt garderobeanlegg, men det er ikke helt sikkert det står klart når bygget åpner, noe de håper skal skje i 2020. Byggestart håper de på til høsten.
Geir Terje Hansen i Sparebank 1 sier at Finneid har framstått som en ny klubb med klare planer. Derfor kommer de tilbake som sponsor denne gang med en treårskontrakt.

I tillegg kommer 1,5 million fra bankens prosjekt Samfunnsløfte.
Det er det største prosjektet vi har hatt i Fauske, sier Geir Terje Hansen. Bygget er prosjektert av Varde Bygg, også det delvis som sponsing.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...