AMBISJONER. Ny restaurantsjef på Scandic Fauske, Andreea Larsen drev tidligere Kaptein Larsen på Fauske. Hun er ambisiøs på vegne av den nyoppussede restauranten, og vil ha som mål å fylle restauranten med fornøyde kunder. - Dette blir fantastisk, sier hun. Alle foto: Maria Edvardsen
AMBISJONER. Ny restaurantsjef på Scandic Fauske, Andreea Larsen drev tidligere Kaptein Larsen på Fauske. Hun er ambisiøs på vegne av den nyoppussede restauranten, og vil ha som mål å fylle restauranten med fornøyde kunder. - Dette blir fantastisk, sier hun. Alle foto: Maria EdvardsenJORDTONER. Stilen er både myk og stilfull, med lokal kunst på veggene.NYTT KJØKKEN. Ann Heidi Kyllingmark og Christian Christensen er fornøyde med totalrenovert kjøkken.KVALITETSKAFFE. Kamilla Bådsvik syns det er stas å ha fått på plass en ordentlig baristamaskin.

- Å se denne restauranten full hver dag er mitt største ønske

Andreea Larsen (38) er fersk restaurantsjef på den nyoppussede restauranten på Fauske hotell.

Publisert Sist oppdatert

FAUSKE: 1. september gjenåpnet restauranten på Scandic hotel, etter måneder med oppussing. I løpet av koronatida har også kjøkkenet vært nedstengt og er totalrenovert.

Den nye restaurantsjefen Andreea Larsen ble konstituert i jobben 12. august. Hun tar over etter Aina Helen Olsen, som skal være med og starte ny restaurant på Rognan.

VIDEO: Bli med inn i restauranten

Arrangørerfaring

- Jeg er veldig glad for å få denne utfordringen, sier Andreea som har drevet Kaptein Larsen i fem år.

Fra hjemlandet Romania har hun solid arrangørerfaring, og føler at hun er best når det koker litt rundt henne.

- Jeg elsker å ha ansvar for masse kunder, se til at alt fungerer og ta meg av alt fra A til Å.

JORDTONER. Stilen er både myk og stilfull, med lokal kunst på veggene.
JORDTONER. Stilen er både myk og stilfull, med lokal kunst på veggene.

Jordfarger

- Hva er det viktigste for deg når du går inn i denne jobben?

- At alle gjestene er så glade og fornøyde at de gjerne vil komme tilbake hit.

Alle møblene er skiftet ut til en møbelserie i jordtoner og myke overflater. På veggen henger malerier av lokale kunstnere. Utsikta mot havet er bedre utnyttet, en vegg er fjernet, Café 33 er blitt en del av restaurantlokalet, og kassene er samlet på ett sted.

- Dette vil være mer effektivt,
og gi oss bedre kontroll, forteller Andreea.

NYTT KJØKKEN. Ann Heidi Kyllingmark og Christian Christensen er fornøyde med totalrenovert kjøkken.
NYTT KJØKKEN. Ann Heidi Kyllingmark og Christian Christensen er fornøyde med totalrenovert kjøkken.

Fredagskonsept

Kjøkkenet har fått nytt ventilasjonssystem, nytt gulv, og har nye løsninger som gjør det mer smidig. Baren har fått ny kaffemaskin av ordentlig barista-format. Menyen har fått et spennende tapas-preg.

KVALITETSKAFFE. Kamilla Bådsvik syns det er stas å ha fått på plass en ordentlig baristamaskin.
KVALITETSKAFFE. Kamilla Bådsvik syns det er stas å ha fått på plass en ordentlig baristamaskin.

Et nytt konsept blir innført hver fredag, som går ut på å presentere ulike land.

- Det blir et nytt land for hver fredag. Velger vi for eksempel Tyskland, blir det pretzel og tysk øl, og med Italia blir det pasta på menyen, og vi velger musikk som passer. Helhet er viktig, sier Andreea.

Ambisiøs

Resepsjonssjef Unni Barkhald er glad for å ha Andreea Larsen på plass i restauranten. Det er også
hotelldirektør Trine Nøvik.

Andreea har et mål hun vil jobbe hardt for.

- Hun er ivrig, veldig interessert og dyktig i jobben.

- Å se denne restauranten full hver dag er mitt største ønske, sier den ambisiøse og blide restaurantsjefen.

Powered by Labrador CMS