Saltenposten A/S

Saltenposten

Feirer ett år på Kaleido

BALLONGEKSPERT. Klovnen Foffo har godt lag med den yngre garde og sørget for hundrevis av ballongdyr og andre konstruksjoner. Han kommer for å underholde på Kaleido under jubileumsfesten. Foto: Sverre Breivik

Onsdag skal det markeres at Kaleido har vært et år i sine nye lokaler på Røkland.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

SALTDAL: Det har nå gått et år siden Kaleido i Saltdal etablerte seg i bygget som tidligere huset lysstøperiet på Røkland. Der har de skapt en godt besøkt kafé, en bruktbutikk og mye annet.

Onsdag skal det markeres, og alle inviteres til å bli med på bursdagsfeiringen.

- Da skal det skje litt av hvert her, og både barn og voksne kommer til å trives. Vi har bedt klovnen Foffo om å komme, og han skal holde på fra klokka to til fire. Han er ekspert på det å lage ballongfigurer, og noe som alle barna liker, sier Sverre Breivik i Kaleido til Saltenposten.

De blir også fyrt opp i grillen, og mye annen moro for folk. Det blir quiz og liv og røre, lover Breivik.

I løpet av året som har gått har det vært mange innom for å handle eller spise. Det går for full musikk nå på sommeren, og naturlig nok litt roligere om vinteren.

- Det er et bra trykk, det er mye å gjøre. Men det er likevel mange som ikke har fått helt med seg alt vi har å tilby her. Vi har hjemmelaget mat og bruktbutikken er meget innholdsrik. Vi håper så mange som mulig kommer å feirer med oss, sier Breivik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...