KLAR TIL BRUK. Det er et etterlengtet syn for mange når softis-maskinen på Perlys på Rognan blir satt på plass og gjort klar for den kommende sesongen. Rønnaug Markussen og Per Arne Østerkløft tar den siste rensen før bruk. Foto: Helge Simonsen
KLAR TIL BRUK. Det er et etterlengtet syn for mange når softis-maskinen på Perlys på Rognan blir satt på plass og gjort klar for den kommende sesongen. Rønnaug Markussen og Per Arne Østerkløft tar den siste rensen før bruk.

Endelig klar for start på softis-sesongen:

- Denne er det mange som har ventet på

En av Indre Saltens mest hardtarbeidende ismaskiner er på plass igjen for sesongen.

Publisert Sist oppdatert

SALTDAL: I en tid hvor stadig flere utsalgssteder kan friste med softis, er det ingen tvil om at konkurransen er hard om isfolket i Indre Salten. Men en av de maskinene som produserer aller mest softis, den står på Perlys gatekjøkken på Rognan.

Etter noen måneders pause og service, er den endelig kommet på plass igjen denne uka.

- For å si det sånn, det er mange som har spurt om hvor den blir av. Det er mange som vil ha is, sier daglig leder Rønnaug Marukssen på Perlys gatekjøkken.

Det tok ikke mange timene etter at maskinen var på plass torsdag kveld, før jungeltelegrafen hadde sørget for at mange hadde tatt turen innom for å få årets første softis.

Foruten å ha et stort utvalg av toppinger, er Perlys også kjent som det eneste stedet hvor du kan få softis med møsbrøm.

ÅRETS FØRSTE. Rønnaug Markussen på Perlys gatekjøkken tror det er mange som er klare for å prøve årets første softis selv om snøen laver ned. Foto: Perlys
ÅRETS FØRSTE. Rønnaug Markussen på Perlys gatekjøkken tror det er mange som er klare for å prøve årets første softis selv om snøen laver ned.
Powered by Labrador CMS