KLAR. Rognan hotell er klar for å åpne kafeen/restauranten på lørdag. Foto: Robert Jentoft
KLAR. Rognan hotell er klar for å åpne kafeen/restauranten på lørdag.

Åpner restauranten på lørdag og har store planer for 17. mai

(SALTDAL) Lørdag åpner restauranten på Rognan hotell igjen, og hotellet tar allerede nå bordbestillinger for en spesielt kulinarisk 17. mai.

Publisert Sist oppdatert

– Vi åpner opp restauranten nå på lørdag for den tradisjonelle kafébiten vår, selvfølgelig med alle smittevernhensyn tatt med, sier Henry Hansen.

Hotellsjefen er glad for å igjen kunne servere kaker og mat, men ser spesielt fram til å kunne gi saltdalingene et spesielt tilbud på nasjonaldagen.

– Vi henter inn Lars Roger Andersson som er en skikkelig kapasitet innen mat og drikke. Han er ikke kjent i mediene, men hyres blant annet inn som kokk når landslaget har samlinger, sier Hansen.

Han har selv jobbet sammen med Andersson og vet hva han er god for på kjøkkenet, både som kokk og konditor. Han har blant annet jobbet som kjøkkensjef for norges største cateringsselskap og hatt samme stilling på Ishavshotellet i Tromsø.

– Han skal nå inn og skape en matrevulosjon på hotellet. Jeg kan love et nivå på mat som man i alle fall ikke har opplevd i Salten itidligere, sier en begeistret hotellsjef.

Det blir fire retters meny med både sjømat, kjøtt og hjemmelaget dessert. Hansen har åpnet for bordreservering allerede i dag (75 69 00 11).

– Her får Saltenfolk muligheten til å oppleve virkelig deliktasse, og i tillegg til bordreserveringer vil vi tilby en helt rå take away-meny, sier Hansen.

Han regner med at de vil kunne ha omlag 50 personer inne i restauranten samtidig.

– Det blir kun bordbestilling, og for dem kan vi garantere en kulinarisk opplevelse.

Powered by Labrador CMS