Saltenposten A/S

Saltenposten

Andrea (20) er Grands toppscorer

LITT FORSKJELL. Mens Andrea Holmstrøm spiller hver kamp og er toppscorer, har Martine Kristoffersen spilt lite i sin debutsesong i Grand. Foto: Stig Bjørnar Karlsen

(FAUSKE/BODØ) Med sine seks scoringer er Andrea Holmstrøm fra Fauske toppcorer for Grand i 1. divisjon.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

I hele divisjonen, som er nivået rett under øverste serie, er hun på sjuendeplass på toppscorerlista.

- Jeg har hatt en bra sesong. Det gikk bra i begynnelsen. Så hadde jeg en svak periode midt i sesongen, der jeg heller ikke spilte fra start en periode. Men nå er tilbake i bra slag og spiller fra start, sier Andrea Holmstrøm til Saltenposten.

Flott scoring

- Jeg kunne ha scoret flere mål, sier fauskejenta, som er spesielt fornøyd med ett av målene.

Det var hjemme mot Amazon fra Grimstad for et par uker siden.

Da spilte hun seg oppover banen sammen med en medspiller før hun skjøt fra 20 meter i tverrliggeren og ned i mål

- Vi er blitt et mer spillende lag i høst. Da er det lettere for meg å prestere, Selv er jeg blitt flinkere å ta gode valg, spesielt i press-spillet. Før hadde jeg en tendens til å ruse i. Nå gjør jeg bedre valg. I tillegg har jeg fått trent godt over lang tid, og når man først får spilletid, da blir man gjerne tryggere.

Seriøs klubb

- Fortsetter du i Grand neste år?

- Ja, men jeg har et arbeidsår nå for å legge opp penger til å studere fra neste høst. Det er ikke helt avgjort hvor jeg studerer neste høst, sier Andrea Holmstrøm, som mener Grand er en veldig bra klubb å
være i.

- Klubben er seriøs i alle ledd, det er godt samhold i laget og det er en bra plass å være. Det er min første ordentlige profesjonelle kubb, sier Andrea Holmstrøm.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...