Saltenposten A/S

Saltenposten

100 kom på stemningsfull konsert

MANGE KOM. Det var et spent publikum som ventet på at konserten skulle starte på Strand lørdag kveld. Rundt 100 mennesker var til stede. Begge foto: Bente Steen Johansen

For fjerde år på rad ble det arrangert sommerkonsert i Beiarn.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2018 kl 09:15

BEIARN: Atmosfæren til arrangementet kunne ikke vært bedre. Varm sommerkveld og bålkos i stemningsfulle omgivelser.

Det er nå fjerde året på rad Sommerkonserten arrangeres, og tredje gang på Strand. Arrangørene Sunniva Lotte Wormsen, Hallstein Sandvin, Erling Ramskjell og Jorun Krokstrand leverte som alltid, med hjelp fra flinke frivillige. Forventningsfulle publikum strømmet inn, og til slutt var det cirka 100 tilstede.

Fra dans til gitar

Konserten åpnet med butoh-forestillingen «Å tenke som fjell», med kunstnerisk dans koreografert og utført av Carolina Diaz fra Venezuela til mystisk musikk av Ole Ivar Jørgensen fra Bodø. Forestillingen illustrerer at alt har en kobling med naturen, forklarte Carolina Diaz.

Neste mann ut var Ove Pedersen fra Fauske. En strålende gitarist med latinamerikanske rytmer fikk publikum til å klappe i takt.

Stor stemning

Gruppa Kim Lie, bestående av vokalisten og gitaristen Kim Lie og Per Willy Larsen på slagverk, spilte og sang egne låter. De fikk publikum med på allsang, og stemningen var høy.

Sist ut var PLX-15 (Jon Hveding, Lars Nicolaysen og Remi Langmo), et Bodø-band fra 1985. De begynte med synth-musikk, og overrasket deretter med punk-rock. Med høyttalere på full guffe spilte de inn tropenatten med rock og humor. Etter et par ekstra nummer på publikums ønske ble konserten rundet av, men festen fortsatte utover natten rundt leirbålet med akustisk gitar og uteservering.

- Supert!

Publikum så ut til å storkose seg, i alle fall de som Saltenpostens utsendte snakket med.
- Hvordan synes du dette har vært?
- Supert! Supert opplegg hele greia, og supert sted å samle hele bygda. Bra artister! Burde bli mere av dette her, sier Connie K. Mikalsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...