Saltenposten A/S

Saltenposten

Blide barn på pizza-løp

BLID GUTT. Eskil Bye Bakken (5) smilte som bare det mens han løp med mamma Reidun. Foto: Linn Braseth-Gulliksen

(FAUSKE) Rundt tjue barn møtte opp til barnas pizza-løp i sentrum i dag.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2019 kl 11:24

I tillegg til deltakerne var det også flere storesøsken og foreldre som løp sammen med barna.

- For å unngå skader så sender vi dere ut puljevis, sa Nils Ole Steinbakk for Fauske næringsforum. Arrangementet ble holdt i forbindelse med Folkehelseuka og var et spleiselag mellom Fauske næringsforum, Coop Mega og Sparebank 1.

START. Rundt tjue barn deltok på pizza-løp. Foto: Linn Braseth-Gulliksen

Det var strålende blide barn som løp sine runder rundt kvartalet. Etterpå vanket det medaljer og drikke, og så mye pizza som de klarte å spise.

Kjapt ferdig. Nora Jonassen (5) og storesøster Stine Jonassen (10) var kjapt ferdig med sine to runder rundt kvartalet. Foto: Linn Braseth-Gulliksen

- Det var morsomt å løpe, og så var det morsomt at vi fikk medalje og pizza, sa søstrene Nora (5) og Stine (10) Jonassen.

Gullmedaljer

Eskil Bye Bakken (5) var med på løpet med mamma Reidun. Eskil var mest fornøyd med medaljen han fikk.

BLID GUTT. Eskil Bye Bakken (5) smilte som bare det mens han løp med mamma Reidun. Foto: Linn Braseth-Gulliksen

Også Mikkel Braseth-Gulliksen (2) var fornøyd med medaljen. - Det er en ekte Kaptein Sabeltann gullmedalje, mente han.

KLARE. Mikkel (2) og Filip (4) Braseth-Gulliksen hadde varmet opp og var klare for start. Foto: Linn Braseth-Gulliksen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...