Ledig stilling

Publisert: 10.06.2021 kl 13:05 - Sist endret: 11.06.2021 kl 12:41

Arbeidssted:

Tømmerveien 6
8250 Rognan

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Sammen utvikler vi oss . Vil du være med

Sammen utvikler vi oss, vil du være med?

Peder Brenne opplever stor ordrepågang og trenger flere elektrikere, som kan være med på store og små prosjekter. Vi utfører installasjonsarbeid innenfor elektro og EKOM.
Som vår nye elektriker håper vi at du tilfører organisasjonen ny kunnskap og kompetanse og ønsker å utvikle deg selv videre. Du blir en del av vårt fantastiske team, med fokus på videreutvikling og kompetanse.

Som person er du:
• Engasjert, målrettet og til å stole på
• En som liker å jobbe i team, men er selvstendig
• En som ønsker å være med å utvikle bedriften og deg selv
• En som har stort kundefokus

Kvalifikasjoner:

• Fagbrev som elektriker
• Førerkort klasse B

Peder Brenne tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger og andre personalgoder. Vi kan tilby allsidige oppgaver og verdens beste kunder.

Søknad:
For mere informasjon, kontakt daglig leder Leif Karlsen, tlf 90808397 eller installatør Geir Tore Berg, tlf 48260199.
Søknad med CV sendes på e-post til firmapost@peder-brenne.no, senest 27.06.2021

Stilling utlyst av: Peder Brenne As

Tømmerveien 5
8250 Tlf: 75 69 40 00
Hjemmeside
E-post: firmapost@peder-brenne.no

Peder Brenne AS er indre Saltens største elektroinstallatør. Vi er 18 ansatte og har siden etableringen for snart 80 år siden bygget opp en betydelig kompetanse og kunnskap innen elektrobransjen. Den kunnskapen er vi opptatt av skal komme deg som kunde til gode.

Vår elektroentreprenørvirksomhet omfatter alt innen sterkstrøm og svakstrøm. Firmaet har autorisasjon som elektro- og teleinstallatør. Vi har autoriserte medarbeidere for brannalarm og innbruddsalarm for næring, landbruk og bolig. Vi har også sertifisert personell som kan utføre termografisk kontroll av el.anlegg og varmetap i bygg.

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.

Kontaktperson:

Leif karlsen
Tlf: 908 08 397
Tittel: Daglig leder

Arbeidsområder:

Installasjonsarbeid innenfor elektro og EKOM

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...