Saltenposten A/S

Saltenposten

Får tommel opp fra New York Times

To premierer for Mads denne uka

PREMIERER. Mads Sjøgård Pettersen fra Sørfold er med i to tv-serier som har premiere torsdag 5. desember. Her fra innspillingen av Okkupert 3, der han spiller en statsministerkandidat. Foto: VG

(SØRFOLD) Mads Sjøgård Pettersen er med i to serier med premiere 5. desember, og den ene er anbefalt av New York Times.

Saltenposten
Saltenposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2020 kl 22:04

Den ene serien som har premiere torsdag 5. desember er tredje og siste sesong av Okkupert, som har premiere på Viaplay.

Spiller politiker

Seks episoder gjenstår i en av de mest omtalte norske dramaseriene de siste årene, der skuespillerne Henrik Mestad og Ane Dahl Torp spiller sentrale roller. Mads Sjøgård Pettersen spiller statsministerkandidaten Petter Bjørnstad i Samlingspartiet.

Nå er okkupasjonen over. Rus-
serne er på vei ut av Norge, samtidig som nye konflikter blusser opp. I den siste sesongen av den politiske thrilleren «Okkupert» er Norge et land på kanten av demokratisk oppløsning, skriver Nordic Entertainment Group i en pressemelding.

Her kan du se traileren til Okkupert 3.

Den siste sesongen handler om tiden etter Russlands okkupasjon. Hva gjøres med landssvikerne? Og har russerne virkelig forlatt Norge? Den siste sesongen utforsker den norske nasjonalidentiteten og skildrer et land på kanten av demokratisk oppløsning.

Potensiell kjæreste?

Den andre serien som har premiere torsdag denne uka er er en Netflix-serie som heter ”Hjem til jul”. Der spiller Ida Elise Broch hovedrollen som den evig single Johanne.

Etter mye mas om å få seg kjæreste, lyver hun til familien og sier at hun har blitt sammen med noen. Det forventes at hun har kjæresten med seg hjem til jul, og hun har bare 24 dager på seg til å finne en kjæreste for at ikke løgnen skal bli avslørt.

Mads spiller en av de potensielle kjærestene til Johanne.

Se traileren til "Hjem til jul".

Skryt i USA

”Hjem til jul” får tommel opp fra New York Times. På nettsiden deres har de vurdert en rekke nye filmer og serier som kommer på Netflix i Canada denne måneden, og plukket ut de beste, deriblant den norske førsjulsserien.

Der anbefaler de å se serien, som ser ut til å tilføre litt substans til de vanlige romantiske komediene med julestemning.

Serien er på seks episoder.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...