Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Klar for fotballquiz

Klar for fotballquiz

Søndag er det storkamp i Premier League klokka 17. Etterpå sitter quizmaster Robin Bertheussen klar med fotballquiz på Fagers på Fauske.

Søndag er det fotballquiz på Fagers på Fauske og quizmaster Robin Bertheussen (45) håper på fullt hus av fotballinteresserte – på alle nivåer.

FAUSKE: Søndag 12. april, rett etter kampen mellom Manchester United og Manchester City, som Fagers viser på storskjerm fra klokka 17, er det klart for fotballquiz.

– Fotballen fortsetter, men da i spørsmålsform. Og det blir spørsmål i flere vanskelighetsgrader. Det blir ikke supervanskelig, og man trenger ikke være ekspert for å delta, sier Bertheussen.

Han mener de fleste med litt fotballinteresse vil kunne svare godt på mange av spørsmålene, men sier at det også er noen litt mer vriene – for å skille de aller beste fra de nest beste.

Akkurat som en fotballkamp vil quizen være i to omganger, og om det ikke blir to ganger 45 spørsmål, så er det i alle fall rett i nærheten.
– Cirka 40 spørsmål per runde, og det kan bli om alt som har med fotball å gjøre; tysk, italiensk, norsk, engelsk, EM, VM og så videre. Det blir kategorier med ti spørsmål i hver, sier han.

I quizen er det maksimalt fire deltakere per lag, og deltakeravgiften er på 50 kroner.
Med seg har Robin et stort premiebord, der både Bodø/Glimt, Nordland fotballkrets og TV2-sporten er blant bidragsyterne.

– Og det er ikke bare vinnerne som får premie. Det trekkes også ut premier til tilfeldige, så her har alle sjansen til å dra hjem med premie – selv om man ikke svarer riktig på et eneste spørsmål.

Nøkkelord

Annonse
Annonse

Siste nytt i Sport

Fortsatt tid til<br/>å gå på topper

Om du er med på Ti på topp, har du tid fram til fredag å klare alle de ulike turene.

Ingen 3. divisjonspill<br/>neste sesong

Fauske/Sprint tapte mot Mjølner 1-2 på hjemmebane.

Gir inntektene til ungdom

Sørfold Paintballklubb gir overskuddet fra helgas arrangement til ungdomslag.

Full fart på VIL-cup

VIL-cupen i Valnesfjord er i gang for fullt. Bildeserie i saken.

- Nå er det vinn eller forsvinn

Fauske/Sprint møter Mjølner lørdag 24. september i SKS-arena.

Fartsfylt og spennende turnering

I helga er det igjen klart for VIL-cup i Valnesfjord.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!