Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Klar for fotballquiz

Klar for fotballquiz

Søndag er det storkamp i Premier League klokka 17. Etterpå sitter quizmaster Robin Bertheussen klar med fotballquiz på Fagers på Fauske.

Søndag er det fotballquiz på Fagers på Fauske og quizmaster Robin Bertheussen (45) håper på fullt hus av fotballinteresserte – på alle nivåer.

Tekst:

Publisert:

FAUSKE: Søndag 12. april, rett etter kampen mellom Manchester United og Manchester City, som Fagers viser på storskjerm fra klokka 17, er det klart for fotballquiz.

– Fotballen fortsetter, men da i spørsmålsform. Og det blir spørsmål i flere vanskelighetsgrader. Det blir ikke supervanskelig, og man trenger ikke være ekspert for å delta, sier Bertheussen.

Han mener de fleste med litt fotballinteresse vil kunne svare godt på mange av spørsmålene, men sier at det også er noen litt mer vriene – for å skille de aller beste fra de nest beste.

Akkurat som en fotballkamp vil quizen være i to omganger, og om det ikke blir to ganger 45 spørsmål, så er det i alle fall rett i nærheten.
– Cirka 40 spørsmål per runde, og det kan bli om alt som har med fotball å gjøre; tysk, italiensk, norsk, engelsk, EM, VM og så videre. Det blir kategorier med ti spørsmål i hver, sier han.

I quizen er det maksimalt fire deltakere per lag, og deltakeravgiften er på 50 kroner.
Med seg har Robin et stort premiebord, der både Bodø/Glimt, Nordland fotballkrets og TV2-sporten er blant bidragsyterne.

– Og det er ikke bare vinnerne som får premie. Det trekkes også ut premier til tilfeldige, så her har alle sjansen til å dra hjem med premie – selv om man ikke svarer riktig på et eneste spørsmål.

Nøkkelord

Annonse
Annonse

Siste nytt i Sport

Skytterlaget med forslag til ny bane

Lars Fossum, leder i Valnesfjord skytterlag, håper på fortgang i saken om ny skytebane i Fauske kommune.

Fauske Høyre: - Viktig å tenke flerbruk

Høyres gruppeleder Ronny Borge mener flere enn skytterlaget kan være med i en ny skytebane, og synes det er synd den ikke er på plass allerede.

Saken legges fram i 2017

Kommunalsjef for oppvekst og kultur i Fauske kommune, Terje Valla, sier at saken om ny innendørs skytebane vil komme opp til politisk behandling i løpet av våren.

Det gror som bare det!

Det kryr av gode idrettsutøvere i lille Indre Salten.

Fauske AK med tre på landslag i 2017

Norges bryteforbund har tatt ut landslagene for 2017 og Fauske atletklubb har med hele tre utøvere.

Juniorturnering på Fauske i helga

Seks lag med unge lovende spillere i Salten samles i helga til turnering i SKS Arena.

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!