Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

De gule ble tatt imot som helter

De gule ble tatt imot som helter

BLE INVITERT. Rognan barneskole var en av skolene i Indre Salten som fikk besøk av Svein Tore Hansen og Håvard Sakariassen mandag. De inviterte elevene på kamp. Foto: Designia

Håvard Sakariassen og Svein Tore Hansen var på en vellykket «signingsferd» for Bodø/Glimt i Indre Salten mandag.

Tekst:

Publisert:

INDRE SALTEN: Skolene i Fauske, på Straumen og i Saltdal ble besøkt, og de to fra Bodø/Glimt overrakte hver og en elev en invitasjon til bursdagsfesten og kampen mot Brann på Aspmyra førstkommende søndag.

Står sterkt

- Vi merker at Bodø/Glimt står sterkt i Indre Salten. Vi ble godt tatt imot, ja nærmest tiljublet, forteller Håvard Sakariassen som la opp som A-lagspiller i 2011.

Han legger ikke skjul på at han trivdes på Salten-touren mandag.

Publikumsrekord

- Det er veldig artig å reise rundt som ambassadør for Glimt. Vi opplever stor entusiasme. Det hersker stor positivitet og støtte i distriktet, sier Sakariassen.

Sammen med Glimt og sponsorer har de som mål å sette publikumsrekord på Aspmyra søndag. Det betyr at 8.200 mennesker må inn gjennom portene på Aspmyra.

På denne dagen fyller Bodø/Glimt 100 år, og det skal settes verdensrekord i sushi-mosaikk.

På Fauske var også de to Glimt-representantene inne på kafeer og butikker for å snakke med folk. De hengte også opp plakater og inviterte folk til Aspmyra og søndagens arrangement.

Gratis inngang

- Vi merker den gode følelsen over alt hvor vi kommer. Det blir rock'n roll fra klokka 16 og til kampslutt klokka 20, sier Sakariassen.

Han kan love alle under 16 år gratis inngang, boller, brus, is og klapphansker. Til og med sushimosaikken, som består av rundt 45.000 biter, skal deles ut gratis.

Og selv om det er solgt mange billetter, er det fortsatt noen igjen. Så de som ikke har lagt planer for helga har fortsatt muligheten til å komme seg på fotballkamp og bursdagsfeiring søndag.

Nøkkelord

Se bildet større

SUSHI. Salten Aqua sto bak da denne verdensrekorden i sushi-mosaikk ble satt på Aspmyra Stadion i 2011, med Bodø/Glimt sin logo som symbol. Arkivfoto: Kent Grundstad

Se bildet større

NY REKORD. De som står bak sushirekordforsøket i Bodø 18. september i år, er fra venstre Runar Berg (Bodø/Glimt), Espen Moe (Bama/Køltzow), Leonardo Figuero (Råbra), Jarle Solemdal og Geir Wenberg, begge fra Salten Aqua. Foto: Designia - Lars Antonsen

Annonse
Annonse

Siste nytt i Sport

To nye klare for Fauske/Sprint

Mathias Toppen Halvorsen (20) og Magnus Pettersen (16) er klare for Sprint-spill i 2017-sesongen.

Skisesongen endelig i gang

Med fine forhold kom langrennssesongen lokalt i gang i Valnesfjord lørdag.

Åpner trolig fire traseer

Helgens massive snøfall er godt nytt for Sulitjelma Fjellandsby.

Vant sin egen turnering

- Jeg er fornøyd med det vi presterer, sier den ferske juniortreneren i Fauske/Sprint, Svend Håvard Bakken.

Skytterlaget med forslag til ny bane

Lars Fossum, leder i Valnesfjord skytterlag, håper på fortgang i saken om ny skytebane i Fauske kommune.

Fauske Høyre: - Viktig å tenke flerbruk

Høyres gruppeleder Ronny Borge mener flere enn skytterlaget kan være med i en ny skytebane, og synes det er synd den ikke er på plass allerede.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!