Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Starter ny avis i Bodø

Starter ny avis i Bodø

SATSER I BODØ. Redaksjonell leder i Byavisa Frida Kalbakk (til høyre), journalist Helge Simonsen og salgsleder Ida Olsen går fra Saltenposten for å starte opp den nye avisen sammen med redaktør Frank Øvrewall og direktør Geir Olsen (bak). Foto: Bjørn Olsen

Byavisa Bodø er etablert, og vil komme med sin første utgave onsdag 8. januar.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.12.2013 kl 08:55

FAUSKE: Det er avisa Saltenposten som har etablert et eget selskap for å gi Bodø en ny avis.

I starten vil avisen komme ut en gang i uka, og den vil bli distribuert gratis til alle husstandene i Bodø by, inkludert Tverlandet.

På oppfordring

Redaktør Frank Øvrewall og direktør Geir Olsen i Saltenposten tror avisa vil bli godt mottatt av folk i Bodø.

- Med jevne mellomrom har vi blitt oppfordret av vanlige lesere og folk i næringslivet om å ekspandere i Bodø. Når tar vi spranget ved å gi ut en ny avis som skal stå på egne ben i Nordlands hovedstad, forteller de to.

Erfaringer fra iBodø

Det siste året har Saltenposten gitt ut et eget magasin, iBodø, som har fått mange gode tilbakemeldinger. Nå blir magasinet erstattet av en ukeavis.

- Vi tar med oss noen erfaringer fra magasinet iBodø. Men Byavisa Bodø vil bli langt mer nyhetspreget. I tillegg vil den ha en profil som vil ligge nært opp til Saltenposten, det vil si at den vil ha et lokalt fokus på byen Bodø, sier redaktør Frank Øvrewall.

Fire ansatte

Han vil også være ansvarlig redaktør i Byavisa Bodø, i tillegg til å være redaktør i Saltenposten. Byavisa Bodø vil ha samme toleder-modell som Saltenposten, noe som innebærer at Geir Olsen blir direktør i Byavisa.

Den nye avisa vil få fire ansatte i starten. Redaksjonell leder i Byavisa blir Frida Kalbakk (27), som i dag er ansatt i Saltenposten, mens Ida Olsen (35) går fra Saltenposten for å bli salgsleder i den nye avisen.

To stillinger vil bli utlyst omgående, en journalist og en markedskonsulent. Journalist Helge Simonsen vil være engasjert i Byavisa til en ny journalist er ansatt.

Byavisa Bodø vil i første omgang bare bli distribuert på papir.

Nøkkelord

Annonse
Annonse

Siste nytt i Nyheter

Mann fra Sør-Amerika døde i akeulykken

Det var en mann i 50-årene fra Sør-Amerika som omkom i akeulykken i Sulitjelma onsdag ettermiddag.

Reforhandler alle legeavtaler i Sørfold

Alle legeavtalene i Sørfold skal reforhandles. Det skal også foretas en full gjennomgang av organisering av legetjenesten.

Innrømmer for dårlig kommunikasjon

Brannsjef Per Gunnar Pedersen sier det er flere ting Salten Brann har tatt grep om etter husbrannen på Røkland i fjor.

 
Vannlekkasje stenger Valnesfjord skole

Valnesfjord skole må sende hjem sine elever på grunn av brudd på hovedvannledningen. Elevene har dermed ingen sanitære forhold.

Jobber med å kartlegge ulykken

Lensmann Robin Johnsen sier at de jobber med å få oversikt etter dødsulykken i Sulis onsdag ettermiddag.

Vannstenging i Valnesfjord

Under arbeidet med å anlegge ny hovedvannledning ved Valnesfjord kirkegård har hovedvannledningen blitt skadd. For å reparere skaden må vannledningen stenges.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!