Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Smånytt

Får sjenke på Røkland

Publisert: 12.10.2012 kl 15:28

SALTDAL: Røkland kafe og grillkjøkken AS på Røkland har fått skjenkebevilling for øl, vin og brennevin fram til 30. juni 2016. Skjenkestyrer er Rezan Baki med Hamid Ismail som stedfortreder.
De får skjenke øl og vin fra klokka 08 til 01 hver dag, og til 02 fredag og lørdag. De får skjenke brennevin fra klokka 13 til 01 hver dag, og en time lenger fredag og lørdag. I det enstemmige vedtaket fra kommunestyret gis det også tillatelse til uteservering ved inngangen til hovedbygningen innenfor et begrenset og innhegnet område.


Åtte vil bli kultursjef

Publisert: 10.10.2012 kl 13:15

SALTDAL: Åtte søkere meldte sin interesse for kultursjefstillingen inne fristen gikk ut 7. oktober.
Søkerne er Anders Krane fra Saltdal, Maria Kaggerud Johansen fra Fauske, Villy Indal fra Rognan, Sigfrid Pettersen fra Hafrsfjord, Eva Slyngstad fra Tolvsrød, Elin Kvamme fra Rognan, Oddbjørn Kvalholm Nikolaisen fra Tverlandet og en søker som ønsker å være anonym.


15.000 til Amnesty

Publisert: 10.10.2012 kl 10:30

SØRFOLD: Formannskapet i Sørfold kommune har vedtatt enstemmig å gi 15.000 kroner i bidrag til årets tv-aksjon.

I år går inntektene til Amnesty international, og slagordet er «Stå opp mot urett!». Selve dagen for tv-aksjonen er 21. oktober.


Tilbyr influensavaksine

Publisert: 09.10.2012 kl 10:03

FAUSKE: Det er blitt høst og storsesongen for influensa er i gang. Fauske kommune tilbyr nå vaksine til risikogrupper. Det gjelder både vaksine mot influensa og lungebetennelse.
I risikogruppen er blant annet personer med ulike plager som kronisk leversvikt, nyresvikt eller kroniske luftveisplager. Gravide, svært overvektige og personer over 65 år anbefales også vaksinering.
Vaksinering skjer enten ved henvendelse til eget fastlegekontor i Fauske eller Valnesfjord, eller ved oppmøte på Fauske Familiesenter i Storgata.


Kontrollerte elgjegere

Publisert: 09.10.2012 kl 10:03

INDRE SALTEN: I løpet av tre dager har politiet i samarbeid med Fauske kommune kontrollert 44 elgjegere. De har kontrollert jaktlag i blant annet Sulisområdet, Sjønstå, Vatnvatn og Kjerringøy.
– Vi kontrollerer både jegeravgift, våpen, om de har skutt opp og om de har ettersøkshund, forklarer politibetjent Per Arnt Ludviksen.
– Samtlige av de kontrollerte hadde alt på stell. Det vi har sett de tre dagene er meget positivt, sier Ludviksen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!